Seguint la línia de receptes fàcils i ràpides de fer, ideals per a persones amb poc temps i menys coneixements culinaris, us penjo una que es fa en mitja hora i que també es pot fer amb pastanaga (llàstima que no en tinguem, de moment) i molt semblant a la crema de porros (perquè no n’hi ha a Can Miret?). Aquesta recepta ja està contrastada, no em passés com amb el tempura, i va sortir tremenda! A més, freda està boníssima i amb la calda que fa el cos t’ho agraeix.
Ingredients:
1 kg de Carbassó
3 ó 4 Tranchetes
1 patata gran
1 ceba
Sal
1 litre i quart d'aigua
Oli
Preparació:
1)Pelar el carbassó i fer daus.
2)Pelar la ceba i tallar-la a juliana.
3)Pelar la patata i fer daus.
4)Sofregir-ho tot a foc mig-alt en l'olla on farem la crema, afegint una mica d'oli i afegir la sal al gust.
5)Quan agafi color, tirar 1 litre d'aigua(deixar l'altre 1/4 de litre per si ho hem d'afegir més tard).
6)Bullir fins que estiguin els carbassons i la patata tous. Més o menys són entre 10 i 12 minuts bullint a foc mig.
7)Apartar del foc, afegir el formatge i esperar a que es refredi una mica.
8)Triturar i passar per el xinés.
9)Deixar refredar i posar-ho a la nevera.
Que vagi de gust!

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada